Sukaldari izugarri onak zarete, eta baduzue jatetxe eder bat. Zuen jatetxeko egunez eguneko menua prestatu duzue. Idatzi hemen zer ematen den jatera zuen jatetxean.
Seguru aski baten bat etorriko zaizue jatera.
On egin
Kaixo, ni Paula naiz eta zure jatetxera jatera joango naiz asteazkenean,. Erreserba egin nahi dut hiru pertsonendako, eta asteazkenean goizeko zortzietan joango gara zure jatetxe ederrean gosaltzeko. Onddoak jango ditugu eta afaltzeko baraziak plantzara vaina ez dugu gustoko tomatea. Eskerrik aso!! Asteazkenera arte.
Ni Natalia naiz.Eta zure jatetzea jatera joango naiz ostirala. Gu lau lagun joango gara: aita, ama, anaia eta ni. Hau platerak jango dugu: -Sarrerak: Salda jango dugu. -Bigarreneak: Txerri txuleta jango dugu. Eta -Postre: Tarta izoztua jango dugu. Eskerrik asko! Ostiralera arte.
•AStelehenean, kafesnea eta handituz hrtzen ditugu gosaltzeko, bisigua bazkaltzeko eta ganba entsalada afaltzeko.
ResponderEliminar•Asterartean, marrubiak txokolatearekin hartzen dugu gosaltzeko, haragi xerra bazkaltzeko eta arrain zopa afaltzeko.
•Asteazkenean, gazta flana hartzen dugu gosaltzeko, onddo nahasiak bazkaltzeko eta baraziak plantxan afaltzeko.
•Ostegunean, crepe krema hartzen dugu gosaltzeko, txirla marinatuak bazkaltzeko eta Tolosako bbarrunak afaltzeko.
•Ostiralean, brownie hartzen dugu gosaltzeko, arkume errea bazkaltzeko eta indioilarr bateak afaltzeko.
•Larumbatean, waffle jam hertzen dugu gosaltzeko, pizza bazkaltzeko eta kebabek afaltzeko.
•Igandean, krema bun eta txokolatada hartzen ditugu gosaltzeko, atuna bazkaltzeko eta bakailao afaltzeko.
Kaixo, ni Paula naiz eta zure jatetxera jatera joango naiz asteazkenean,. Erreserba egin nahi dut hiru pertsonendako, eta asteazkenean goizeko zortzietan joango gara zure jatetxe ederrean gosaltzeko. Onddoak jango ditugu eta afaltzeko baraziak plantzara vaina ez dugu gustoko tomatea. Eskerrik aso!! Asteazkenera arte.
EliminarGuk gure jatetxean plater hauek ematen ditugu:
ResponderEliminarSARRERAK:
-Abakandoa
-Dilistak
-Arroza
-Zopa
BIGARRENEAK:
-Solomoa
-Patatak
-Arrautza frijituak
-Arrainak
POSTRE:
-Sagarra
-Natillak
-Flana
-Zumo
Guk gure jatetxean plater hauek ematen ditugu:
ResponderEliminarSARRERAK:
-Abakandoa
-Dilistak
-Arroza
-Zopa
BIGARRENEAK:
-Solomoa
-Patatak
-Arrautza frijituak
-Arrainak
POSTRE:
-Sagarra
-Natillak
-Flana
-Zumo
SARRERAK:
ResponderEliminar-Makarroia
-Purea
-Arroza
-Zainzuri
BIGARRENEAK:
-Lasagne
-Piper beteak
-Solomoa
-Arraina
POSTRE:
-Gailetak
-Gosua
-Mamia
-Jogurtak
SARRERAK:
ResponderEliminar-Makarroia
-Purea
-Arroza
-Zainzuri
BIGARRENEAK:
-Lasagne
-Piper beteak
-Solomoa
-Arraina
POSTRE:
-Gailetak
-Gosua
-Mamia
-Jogurtak
SARRERAK:
ResponderEliminar-Salda
-Entsalada
-Banaber gorriak
-Etxeko frijituak
-zainzuriak
BIGARRENEAK:
-Legatz kokotea
-Txekor azpizuna
-otarrainxkak
-Txerri txuleta
-Txekor xerra
POSTREAK:
-Gaztan berra
-Gazta tarta
-Tarta izoztua
-limoi sorbetea
Astelean nire familia ekin joango naiz, familia zazpi gara: ama, aita, ni, izeba, ahizpa, lehengusua, osaba.
EliminarJango dugu:
Sarrerak: hiru entsalada, bi zainzuriak eta bi etxeko frijituak.
Bigarreneak: lau txerri txuleta, bat otarrainxkak eta bi txekor xerra.
Postreak: bi gaztan berra, bi gazta tarta eta hiru limoi sorbetea.
Ni Natalia naiz.Eta zure jatetzea jatera joango naiz ostirala. Gu lau lagun joango gara: aita, ama, anaia eta ni. Hau platerak jango dugu:
Eliminar-Sarrerak: Salda jango dugu.
-Bigarreneak: Txerri txuleta jango dugu.
Eta
-Postre: Tarta izoztua jango dugu.
Eskerrik asko! Ostiralera arte.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarGuk gure jatetxean plater hauek ematen ditugu:
ResponderEliminarSARRERAKO:
- Entsalada
-Makarroiak eta tomatea
-Arroza
-Purea
ARRAINAK:
-Gula
-Ajoarrieroak
-Otarrainxkak
-Legatz kokotea (batentzat)
-Txipironak plantxan
POSTREAK:
-Limoi sorbetea
-Pantxineta
-Tarta izoztua
-Etxeko kopa
SARRERAK:
ResponderEliminar-arroza
-barazki menestra
-banabar gorriak
-eltzeko zopa
BIGARRENEAK:
-txekor azpizuna
-zapoa labean erreta
-txerri txuleta
-ajoarrieroa
POSTRE:
-kafe irlandarra
-gazta tarta
-etxeko flana
-gaztanberea
Leyre
MENU
Astehlenea eta asteartetan:
Sarreak:
Pasta:
-Bieirak pastarekin------------------------------------------4,00€
-Pasta abakando edo miserarekin----------------------------------------4,35€
-Pasta baratxur eta parrexilarekin------------------------------------------4,50€
-Pasta carbonara -----------------------------------------------------------3,40€
-Pasta Bolognesa-------------------------------------------------3,95€
-Pasta Bazkiekin---------------------------------------------------------4,20€
Zopa:
-Gari-zainzuri Zopa otza------------------------------------------3,55€
-Arrain zopa-----------------------------------------------------------------3,25€
-Ilar Zopa----------------------------------------------------------------3,20€
Hasierkoak:
-Otarrainxkoak------------------------------------------------------3,55€
-Urdaiazpiko iberikoa-------------------------------------------------3,20€
-Zainzuriak------------------------------------------------------------------2,85€
-Entzalada nahasia-----------------------------------------------------------2,80€
-Barazki menestra---------------------------------------------------------3,20€
-Banaber gorriak-------------------------------------------------------------3,55€
-Paella----------------------------------------------------------------------3,55€
Bigarren platerak:
Arrainak:
-Zapoa labean erreta------------------------------------------------------5,20€
-Legatz kokotea-----------------------------------------------------4,80€
-Otarraixkak-----------------------------------------------------------3,80€
-Txipiroiak plantxan--------------------------------------------------------5,20€
-Legatz erroma era------------------------------------------------------------4,20€
-Ajoarrieroa------------------------------------------------------------5,20€
Hargiak:
-Txekor azpizuna-----------------------------------------------5,20€
-Txekor txuleta---------------------------------------------------6,50€
-Txekor eskalopea------------------------------------------------------4,20€
-Tkerri xerra---------------------------------------------------------------4,45€
Postreak:
-Kafe irlandarra-------------------------------3,20€
-Etxeko kopa-----------------------3,80€
-Limoi sorbetea-------------------------------3,25€
-Gazta Tarata---------------------------------------------------4,20€
-Etxeko flana----------------------------------------------------------3,25€
SARRERAK:
ResponderEliminar-Banabar gorriak
-Paella
-Zainzuriak
-Otarraixkak
-Arrain zopa
BIGARRENEAK:
-Txerri txuleta
-Zapoa labean erreta
-Txeko xerra
-Txipiroiak plantxan
-Ajorrieroa
POSTRE:
-Tarta izoztua
-Gaztamberra
-Ardi gazta
-Pantxineta
-Kafe irlandarra
SARRERAK:
ResponderEliminar-Banabar gorriak
-Paella
-Zainzuriak
-Otarraixkak
-Arrain zopa
BIGARRENEAK:
-Txerri txuleta
-Zapoa labean erreta
-Txeko xerra
-Txipiroiak plantxan
-Ajorrieroa
POSTRE:
-Tarta izoztua
-Gaztamberra
-Ardi gazta
-Pantxineta
-Kafe irlandarra
Hasierakoak:
ResponderEliminarPaella
Otarrainxkak
Arrain zopa
Zainzuriak
Arrainak:
Zapoa labean erreta
Gulak
Ajoarriero
Txipiroiak plantxan
Haragiak:
Txerok azpizuna
Txerri xerra
Txerri txuleta
Txekor koxkorra
Postreak:
Gaztanbera
Limoi sorbetea
"Valenciano"
Café escoces
Ardi gazta
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarHasierakoa:
ResponderEliminar-Entsalda nabasia
-Eltzeko sopa
-Paella
-Etxeko frijituak
Arrainak:
-Zapoa lebean errata
-Gulak
-Ajoarrieroa
Haragiak:
-Idi chuleta
-Txekor azpiuna
-Txerri xera
Postreak:
-Kafe Irlandarra
-Gaztunberra
-Pantxineta
-Isoskiak